1 glass
eller gräddeSätt ugnen på 200 grader. Lägg ett bakplåtspapper i botten av en långpanna. Finriv limeskalet och pressa ut saften ur den ena limen. Smält smöret i en kastrull. Rör under tiden ihop ägg och socker i en bunke i någon minut. Tillsätt smör, mjöl, skal och saft av lime och rör till en jämn smet. Häll smeten i formen och fördela bären ovanpå. Baka mitt i ugnen ca 20 minuter. Prova med sticka att kakan känns precis klar eller lite kladdig i mitten. Täck ev med folie mot slutet. Låt svalna. Pudra med florsocker. Garnera eventuellt med lite fina blad.
Klä en liten långpanna med bakplåtspapper och häll i smeten och platta till den med fuktiga händer. Detta goda bröd hittade jag på bloggen Lesscarbs denna tjejen har så mycket bra recept
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.