Dom här muffinsarna ska till ett hemligt ställe som faktiskt inte drabbats av mina sötsaker än. Det är hur som helst ett grundrecept på muffins som jag gillar väldigt mycket och som jag gör ganska ofta
Men jag kommer även lägga ut receptet på glasyren. Jag skulle göra cupcakes och valde då att använda silviakaka muffins då jag tycker om konsistensen på silviakaka
Så om ni också vill ha en sista minuten-lussefika så rekommenderar jag de här. Safftiga saffransmuffins, safftiga saffransmuffina, taffsiga saffransmuffins
Har man en mortel är det här, enligt mig, bästa knepet för hur man får riktigt bra kardemummasmak på sina bakverk – oavsett om det är bullar eller kakor eller något annat
Enkelt att göra och tar bara en halvtimme total tid innan de är redo att äta. Idag blev det äppelmuffins med kanel och mandelmassa som blev jättegoda och saftiga
Vispa äggvitorna till hårt skum och vänd sen försiktigt ned skummet i mandelsmeten. (Jag varken smörjer eller bröar mina formar, när jag använder såna med löstagbar kant, jag klämmer fast ett bakplåtspapper i botten och river bort pappret runt om
Men nästan 20 olika recept på kladdkaka måste jag nog säga att detta är lite av min favorit. Gärna kylskåpskall, kladdigt seg kladdkaka – finns liksom inget som slår det