Det absolut bästa är att du kan ha äpplen, bär eller vad du nu vill ha i denna fantastiska kaka. Kanske det rent av skulle bli himmelskt gott med choklad och några matskedar kakao i smeten
Blanda i frukten eller bären. Ställ in kakan mitt i ugnen, ugnstemperatur. päronbitar eller bär. Sänk ugnstemperaturen till 175 º när du ställer in kakan
Här har jag gjort en härlig långpannekaka med havtorn och blåbär och med en hint av kardemumma. 200 g valfria bär - jag tog ungefär hälften havtorn och hälften blåbär. Strö över bär och hackad choklad, och grädda i 175 grader ungefär 25 - 30 minuter. 200 g valfria bär - jag tog ungefär hälften havtorn och hälften blåbär
Toppa med hallon, björnbär och kokos. Tillsätt banan, kvarg, kakao och vispa till en slät smet. Och för er som inte gillar mörk choklad, ta mindre kakao
Det var ett tag sedan som jag bakade småkakor men när jag hittade detta receptet kunde jag inte låta bli, det lät så gott och kakorna var ännu godare än jag trodde
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.