Shrimp roll på brioche
Svt
Svt
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • selleriblad, gärna de innersta bladen
  • 1 äpple
  • 1 majonnäs
  • 1 gräddfil
  • 1 chiliflakes
  • 1 tabasco
  • 1 chilisås
  • 1 madeira
  • 1 citronskal, finrivet
  • 1 salt
  • 1 vitpeppar
  • 1 korvbröd av brioche
  • 1 smör
  • 1 skalade räkor
  • 1 gräslök, finskuren
  • 1 lingonvinäger
  • 1 lime, till garnering1. Hacka sellerin och tärna äpplet fint.2. Blanda ihop med majonnäs, gräddfil, chiliflakes, tabasco, chilisås, madeira och citronskal. Smaka av med salt och peppar.3. Smält smöret och slunga de skalade räkorna i det ljumma smöret.4. Smöra insidan av brödet och rosta sedan det i en stekpanna med smöret nedåt.5. Fyll bröden med röran, räkorna och toppa med gräslök. Ringla på vinägern och garnera med lime.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.