Lägg i en krabba i taget, börja med den största. Du måste räkna med att alla skaldjur ska få plats tillsammans och att det ska finnas gott om vätska runt om
Så här gör du pinchos. Toppa med nötter. Pensla brödskivorna med Arla® smör-&rapsolja. Räkna med 3–5 pinchos per person. Färdiga pinchos kan förvaras i kyl 2 timmar
Dela krabban i mindre bitar, ta en stor kastrull slå i olja åsså värm upp den, i medkrabban. Börja med att hacka vitlöken i små små bitar, slajsa chillin och skär löken i strimlor, låt stå
Pinchomed parma, ost och melon. När vi var i Spanien för några veckor sedan så ”levde” vi på pinchos. Detta är en superenkel och supergod variant som serveras med ett glas bellini
Jag stortrivs med att äta enligt LCHF metoden. I dag har vi ätit Krabba, sparris, sallad och aioli. I går bjöd mamma mig på citronpudding sötade med stevia - Åh, så gott det var
Sila av och spola med kallvatten. Rensa krabban, försök få så mycket hela bitar som möjligt. Klipp av ena hörnan på plastpåsen med guacamole, spritsa ut guacamole på krutongerna
Så här gör du pinchos. Toppa med nötter. Pensla brödskivorna med Arla® smör-&rapsolja. Räkna med 3–5 pinchos per person. Färdiga pinchos kan förvaras i kyl 2 timmar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.