En enkel smaksättning på rödbetorna är medcitron, vitpeppar och krondill ät dem sedan med lite smör och du har en fräsch förrätt eller ett gott tillbehör till en stekt fiskfilé
En krämig mild men smakrik risotto smaksatt av citronoch krondill som kan serveras rakt upp och ner dom en egen rätt eller som här i kombination med smörstekt makrill ochrödbetor
Lägg till sist på de varma rödbetornaoch fetaosten och toppa med frön, olivolja och balsamico. Dra av skalet med händerna, skär i klyftor och lägg i en ugnsform
Lägg ut rödbetorna på en plåt med bakplåtspapper och ringla över olivolja. Har man en juicecentrifug kan man även köra i lite rödbeta i juicen eller riva rödbetoroch ha i salladen
Jag har också varierat mig genom att inte ta dijonsenap utan välja en olja med ingefärs- ochcitronsmak (från A L'Oliviers), det blev en helt annan sallad - nästan ännu godare
Blanda kokosen med vaniljsocker och kanel. Här kommer ett förslag på vad man kan göra med dem. Ev kan du doppa klyftorna i lite citronblandat vatten, så behåller de färgen också, men låt då äpplena rinna av och torka till innan du förpackar i burkar eller plastpåsar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.