I bland kan det gå väldigt snabbt från att man läser ett recept till att man testar det. I bland behöver recepten och inspirationen mogna lite i bakhuvudet
Den här saltbakade laxen är underbart god. Vi brukar oftast äta saltbakad lax med kall romsås (se här), vilket är en av våra absoluta favoritfiskrätter, men denna variant med hjortronsås är inte så dum den heller
Hacka timjanen grovt och fördela den i och runtom steken. Krydda ordentligt med salt och peppar, lägg i en ugnsform med bakplåtspapper och stek i ugnen i 185° i 50 minuter (59–62 graders innertemperatur)
Gör så här. Lägg plommon och örter i en skål, krydda med fond, salt och peppar. Skär ett litet hål i mitten på steken och tryck in de kryddade plommonen i steken
800 g viltstek. Skär ett litet hål i mitten på steken. Lägg plommonen och örterna i en bunke, krydda med fond, salt och peppar och tryck in dem i steken
Servings. 4. Cook Time. 30 Min. Halloweenpasta med räkor, bacon och saffran. 45 Min. Huevos Cabreados. 2. Oeufs en cocotte med tryffel och kallrökt skinka
1. Sätt ugnen på 80 grader. Bind upp steken om den inte är nätad. 2. Koka upp vin, portvin, soja, vatten, stjärnanis, pepparkorn, vitlök, lök och timjan i en ugnssäker gryta
det måste väl vara det allra vanligaste laxreceptet. Men vad gör man inte när dottern efterlyser ett nytt inlägg på bloggen och det här bara låg och vilade
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.