Hel saltbakad havsabborre med pepparrot och räkor
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 5 1 röster

Ingredienser

  • 3 dl grovt havssalt
  • 2 st havsabborre , eller gös
  • 0.5 tsk salt
  • 0.5 tsk vitpeppar
  • 1 knippa(en) dill
  • 1 st citron(er) , skivad
  • 0.25 knippa(en) krondill , till granering
  • 200 gram räkor, skalade
  • 1 dl riven pepparrot , nyriven
  • 50 gram smör , smält
  • 200 gram haricots verts , färska
  • 1 msk smör
  • 1 klyfta(or) vitlök(ar) , finhackad
  • 0.5 tsk salt , eller efter smak
  • 1 krm svartpeppar, malen , eller efter smak
  • 4 st jordärtskockor
  • 500 gram färskpotatis , kokt
  • 0.5 tsk persillade
  • 0.5 tsk salt , eller efter smak
  • 0.5 tsk peppar , eller efter smak
  • 2 msk hackad persilja
  • 2 msk smör
  • 2 msk vitlök , finhackad
  • 2 msk salt
  • 2 msk persilja , torkad
  • 1 tsk torkad timjan , mald i mortel
  • 50 gram smör , mjukt
  • 1 msk färska örter , Hackade, t.ex basilika, dill eller persilja
  • 1 klyfta(or) vitlök(ar) , finhackad
  • 1 tsk worcestershiresås
  • 1 tsk citronsaft

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.