Täckte med sås och in i ugnen. Sedan på medräkor innan servering. Vi använde såsen vi tidigare tillagat och rullade rödspättafiléeroch lade längst ned i en form
Jag är dock inte lika förtjust i det, dels är det lite mer bestyr än att ugnsbaka den och dessutom drar paneringen åt sig ganska mycket fett, så därför blev gårdagens middag en gratäng medrödspättaochräkor
Stjerneskud - Ångad och stekt rödspätta toppad medräkoroch kräftstjärtarEn av de mest klassiska smørrebrøden från Danmark och är verkligen ett riktigt stjärnskott med alla de goda tillbehören
Smaka av med salt och ev. Servera med bröd. Vänd ner lite bladpersilja och strö resten över räkorna. Det här är bland det godaste som finns och det doftar ljuvligt
Servera ett spett per person tillsammans med en liten skål med dipsås och en limeklyfta. Vi hade räkorna till förrätt och använde resten av dipsåsen som sås till den grillade laxen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.