Smaksätt med salt, svartpeppar, cayennepeppar, citronsaft och finhackad rödlök. Hacka dem grovt och blanda i en skål med dill, ishavsrom, majonnäs och crème fraiche
Servera med yoghurten, den hackade rödlöken och på toppen en rågad tesked svartkaviar. Smula sönder jästen i en bunke och tillsätt salt, olja och det ljumma vattnet
Följ min blogg med bloglovin Kaviar- och dillfylld rödspätta. Kaviar- och dillfylld rödspätta. Fyllda rödspättafiléerRödspätta är en förhållandevis billig fisk som lämpar sig till mycket och som kan varieras i det oändliga
Skala och skiva potatis och lök. Varva potatis, lök och dill i en smord ugnssäker form. 11 1/2 dl lättrökt kaviar, till exempel Kalles. 1Vispa ihop kaviar, mjölk, ägg och peppar. 1Grädda i mitten av ugnen tills potatisen är mjuk och lådan har fin färg, 35-40 minuter
Under tiden så fräser du löken i olivoljan, när den är mjuk tillsätt haricotes vertes och låt det få lite lätt färg, pressa över citronsaften, krydda med cayennepeppar, salt & peppar från kvarn
4 600 g rödspätta 900 g fast potatis buketterna av 1 broccoli 100 g sugarsnaps 2 ägg 1 1/2 dl ströbröd 1 1/2 msk curry 1 tsk salt 2 krm peppar 2 msk smör eller margarin citronklyftor till servering Räk- och dillröra 1 burk räkor i lake 1 dl crème fraiche 1/2 dl majonnäs 2 msk hackad dill salt och peppar Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.