Fiskgratäng med rödspätta, vin och räkor
SMAKSATTA
SMAKSATTA
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 gram skinnfri spättafiléer
  • 1 ½ dl vitt vin
  • hackad persilja (jag använder fryst)
  • hackad dill (jag använder fryst)
  • 50 gram smör till sås + 25 gram till potatismos + smör till form
  • 200 gram små champinjoner, skivade
  • 170 gram räkor i lake
  • 3 msk vetemjöl
  • 1 ½ dl matlagningsgrädde till sås + 1 dl matlagningsgrädde till potatismos
  • 1 ägg cirka
  • cirka
  • 8 potatisar salt och peppar
  • 180 grader Fisken skall vara ”skör” när den är klar. Försök skeda/sila ur vätskan från fisken när du tar ut den från ugnen och spara den.
  • 25 gram smör,
  • 1 dl grädde och ägget

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.