Säg hejtill Porotos Granados. En återkommande inspiratör till vegetarisk middagsmat är Hugh Fearnley-Whittingstall och tack vare honom upptäckte vi den chilenska soppan Porotos Granados
Jag är inte vegetarian än, men jag trappar ner och om allt går som det ska, är jag det tillhösten. Förutom att färgerna är perfekta ihop så är även smakerna det
Andra vaknar man upp till regn, rusk och blåst – och massvis av varma härliga färger. För varje dag som går kryper hösten närmare inpå – vissa dagar är fortfarande väldigt varma och härliga
Det är lätt att göra och du svänger ihop den på ett kick och låter den frysa till över natten till en smaksensation av kanel, kardemumma och banan tillsammans med pumpan
Detta är faktiskt den rätt som jag bjöd på till nyårsafton. Riktigt gott var det och om jag ska skryta lite så blev en toppenmiddag med helt fantastiskt kött som stektes till perfekt temperatur, väldigt lyckat
Som ett gott tillbehörtill dem kommer här en av mina Favoriter i Repris. Det märks att det är många som uppskattar bär till smaksättning i en kall sås, får väldigt många sökträffar på just den här hjortronsåsen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.