Rostade rotfrukter med örtkesella
www.tasteline.com
www.tasteline.com
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Örtkesella 0,5 klyfta(or) vitlök(ar) 100 gram kesella , lätt 2 krm svartpeppar 1 tsk honung , flytande 0,5 dl örter , hackade färska 0,5 tsk Citron , pressad 2 krm salt Rotfrukter 1 st morot 1 tsk örter , torkade 1 tsk olivolja 1 klyfta(or) vitlök(ar) 50 gram ruccola 1 st rödbeta , stor 1 st palsternacka(or) 2 st morötter , blåa 0,5 tsk salt 2 krm svartpeppar Köp receptet Näringsvärde Kcal: 289

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.