Rostade rotfrukter med örtkesella
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 st morot
  • 2 st blåa morötter
  • 1 st palsternacka (or)
  • 1 st rödbeta , stor
  • 50 gram ruccola
  • 1 klyfta(or) vitlök (ar)
  • 1 tsk olivolja
  • 1 tsk torkade örter
  • 0.5 tsk salt
  • 2 krm svartpeppar
  • 0.5 klyfta(or) vitlök (ar)
  • 100 gram lätt kesella
  • 1 tsk flytande honung
  • 0.5 dl hackade färska örter
  • 0.5 tsk citronsaft
  • 2 krm salt
  • 2 krm svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.