Tricket för att få den här varma vintersalladen extra god är att rosta rotfrukterna rätt så att de verkligen får en gyllene och krispig yta och att salta och peppra ordentligt
Skala och skär rotfrukternaiskivor. Garnera medtimjankvistar. Skär potatiseniskivor. Lägg skivornai grupper var för sigi en papprad långpanna och bred ut dem så att inga högar bildas
blandade rotfrukter, t ex palsternacka, vintersquash, morötter. Strö på salt, peppar och timjan. Lägg rotfrukter och vitlöki en stor långpanna (eller två mindre), ringla över olja
Häll allti en ugnsfast form eller plåt med bakplåtspapper. TinaFallgren. Tinasrostaderotfruktermedhasselnötterpotatissötpotatisjordärtskockamorothasselnötteroljatimjansaltpeppar
Blanda grönsakerna med repad rosmarin, olivolja, salt och peppar i en långpanna eller form. Plocka ut vitlöksklyftorna och mosa eller mixa ner dem i yoghurten till en sås, smaka av med salt
Blanda den färdigkokta varma quinanmed den rostade pumpan och bladspenaten. Det här är också ett utmärkt tillbehörtillgrillat, du kan även servera salladen ljummen eller till och medkall
Lägg allti en ugnsfast form, ringla över rapsolja och peppra. RostaderotfruktermedansjovisdressingHär bjuds det på ett läckert tillbehör bestående av rostaderotfruktermedansjovisdressing
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.