Rör ner persilja och smaksätt med salt. Toppa med renskavsröran. Garnera gärna med persilja. Tillsätt lök och grönpeppar och stek på medelvärme ca 2 min
4 portioner. 3 dl arborioris eller avorioris 25 g torkad karljohansvamp 1 liter vatten 3 msk svampfond eller kantarellfond 2 msk olivolja 1 gul lök, finhacka 5 g saffran 50 g smör 100 g riven lagrad ost 1 dl riven parmesanost Lägg den torkade svampen i
En hemma helg med god matlagning, kan det bli bättre. Finhacka karljohanssvamp och champinjoner. Vi gjorde även en alkoholfri drink före maten, supergod, och den funkar nog minst lika bra med lite vodka i men vi kör lite detox den här helgen
Tillsätt vinbären och garnera med de karamelliserade cocktailtomaterna och hackad persilja. Baka cocktailtomaterna i 100° i ugnen tillsammans med en matsked olja, timjan, salt och vitpeppar i en timme
Varje torsdag har de sagostund på stans bibliotek så jag tog med mig Vincent och åkte dit, satt utanför och smygtittade på honom och ojoj vad han gillade det, han var helt inne i sagan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.