3 rätters - Bönbruschetta, Ravioli fylld med karljohanssvamp serverad med parmesanskum och Semifreddo med apelsin & nutella

Ingredienser

  • Lemon & ginger lemonade
  • 2 drinkar
  • 6 cl pressad citron
  • 4 cl sockerlag
  • 2 cl pressad ingefära
  • 20 cl soda vatten
  • Is
  • 1 krm Salt
  • 1 msk olja
  • 1 msk vatten
  • 1 ägg 1 äggula 2 dl durumvetemjöl
  • OBS! All deg används inte, det blir mycket spill.
  • 1/4 tsk Salt
  • 1 tsk olja
  • 1 schalottenlökar 1/2 vitlöksklyfta 100 g skogschampinjoner
  • 100 g ricottaost
  • 1/4 dl riven parmesanost
  • 1/2 krm nymald svartpeppar
  • 20 g torkad karljohanssvamp
  • 1 uppvispat ägg till utbakning
  •  
  • Parmesanskum
  • 1 palsternackor 50 g rotselleri
  • 1 schalottenlökar 1/2 vitlöksklyfta 1/2 msk smör
  • 2 dl hönsbuljong
  • 2 dl torrt vitt vin
  • 1/2 dl melangrädde
  • 1/2 dl parmesan, riven
  • salt och vitpeppar
  • Semifreddo med apelsin & nutella 10 propoints
  • 2 port
  • 1 ägg 1 msk strösocker
  • 1/3 apelsin, färskpressad saft + rivet skal
  • 1 dl mellangrädde
  • 15 g maränger
  • 50 g nutella

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.