4 portioner. 3 dl arborioris eller avorioris 25 g torkad karljohansvamp 1 liter vatten 3 msk svampfond eller kantarellfond 2 msk olivolja 1 gul lök, finhacka 5 g saffran 50 g smör 100 g riven lagrad ost 1 dl riven parmesanost Lägg den torkade svampen i
*Det här inlägget är ett samarbete med Santa Maria*. Sauterad savoykål. Hoppas att allt är fint med er. Den här veckan har jag ett roligt litet samarbete med Santa Maria, krydd- och tex mexmästarna på gång, och jag tänkte ta chansen att ge er ett enkelt och riktigt gott recept på en av den svenska veganvärldens stora besattheter – fempepparsåsen
En hemma helg med god matlagning, kan det bli bättre. Finhacka karljohanssvamp och champinjoner. Vi gjorde även en alkoholfri drink före maten, supergod, och den funkar nog minst lika bra med lite vodka i men vi kör lite detox den här helgen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.