Idag njöt E och jag av en Renskavsgryta här hemma till fredagsmiddag, bytte ut Tacos en vecka. Emmis gillade den jättemycket och åt upp allt, likaså H som kom hem sent och mumsade i sig, värre var det med mig
Idag gick iväg och köpte en liten burk med soltorkade tomater och resten fanns redan hemma. Klicka i creme fraichen och häll i en skvätt grädde, smula ner lite rosmarin, låt sjuda någon minut
Dillsmaken passar väldigt bra ihop med smakerna i renskavsgrytan. Att ha grönpeppar i grytan är riktigt gott, den bidrar på ett försiktigt sätt med styrka till rätten, lite smyghetta skulle vi kunna kalla det
Red av grytan med maizenamjöl & smaka av med salt & peppar. Bryn renskaven tills den fått fin färg. Hacka löken + vitlöken fint och häll på, låt allt få bryna ihop
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.