Servera gärna laxenmed en fräsch sallad. Lägg i laxen i formen och slå över Mildasåsen. Låt gärna laxen vila några minuter efter att den har tagits ut ur ugnen innan servering
Den här gången blev det riven ost med en fiskkrydda, rivet skal från en citron, salt och peppar. -) Jag kör ofta min lax i ugnen med några goda kryddor på, behöver inte alls vara särskilt avancerat
Den är naturligt låg i fett, natrium och är helt fri från socker, mejeriprodukter och gluten. Eftersom den är fri från animalier används den ofta som parmesan av veganer
Kärna ur och dela paprikan i bitar. Receptet kommer från Monika Ahlbergs bok ”Monikas vardagsmat”. Servera direkt ur långpannan med honungs- ochfetaostsåsen
Jag gjorde förstås rätten glutenfri, ugnsbakade fisken på låg värme i stället för att koka den, och lyxade dessutom till det hela med spenat i botten och räkor på toppen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.