RECEPT: Ugnsbakad lax med örtkryddad fetaostsås med ugnsbakade morötter, squashtärningar, lökhalvor och paprika samt bulgur-ris från Druvans.

Ingredienser

  • 1 stor lök, skalad och klyftad
  • 1 liten (och smal) squash, skuren i stora tärningar
  • 1 liten röd paprika, urkärnad och skuren i stora tärningar
  • 1 liten gul paprika, urkärnad och skuren i stora tärningar
  • 1 liten morot, skalad och skuren i stavar
  • Olja
  • 500 gram färsk/tinad lax, skuren i fyra längder
  • 250 ml matlagningsgrädde
  • 2 msk färskpressad citronsaft
  • 1 liten gul lök, finhackad
  • 2 vitlöksklyftor, krossade
  • 100 gram fetaost i kuber
  • 1 msk finhackad och fryst dill
  • 1 msk finhackad och fryst gräslök
  • 1 msk finhackad och fryst persilja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.