Därför blev det rabarbersorbet. Det var i alla fall gott med rabarbersorbet, smakade som fryst kräm. När vi flyttade in önskade jag mig rabarber – och fick tre plantor
Skölj och skala eventuellt rabarbern beroende på hur grov den är. Skär rabarbern i mindre bitar. Koka rabarbern mjuk i vatten och socker i en kastrull 8-10 min
Rabarbersorbet. Nu är våren här. Med våren kommer också rabarber, en av våra finaste primörer. Här tillsammans med en krämig och len Crème Brûlée samt knapriga kardemummabiscotti
För att avrunda årets rad av rabarberrecept här på Smaka & Se har jag valt en av mina favoritdesserter, en rabarbersorbet med smak av campari - läskande och god
Här kommer ett första recept med just rabarber och vi börjar med en underbar rabarbersorbet. Finns det något mer läskande på sommaren än att äta en riktigt god sorbet
Den här sorbeten blir alldeles oemotståndligt krämig och fin i konsistens och smak. Förutsatt att man har en glassmaskin är den dessutom väldigt lättlagad
RABARBERSORBET. RABARBERSORBET. Gör en lag av vatten, rosmarin, apelsinskalsrasp, socker och smör och koka ca 10 minuter eller tills lagen börjar bli lite simmig
Polkagrispannacotta med rabarbersorbet. Rabarbersorbet. Jag har ju tidigare konstaterat att 2012 nog var ett av de sämsta åren jag varit med om, men det fick i alla fall ett oerhört trevligt avslut
- Mandelmjölksskum, rabarbersorbet, sockrad rabarber, mandelkaramell och rostad mandel. Mellan den 3 april - 31 maj 2017 kommer Viking Line att ha Spring & Green-temaveckor på sina båtar
Råmixad rabarbersorbet med smak av campari samt skum på limebasilika. Här kommer nästa rabarberutmaning - ett gästspel i rabarberns tecken hos Hornudden utanför Strängnäs i Sörmland
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.