Här kommer ett gott recept medmandelpotatis. Här har det varit lite bloggtorka nu ett tag, får skylla på årstiden det har varit lite torrt med inspiration till matlagning
Vänd ner potatisen och låt det hela bryna och karamellisera tills potatisen är varm och vackert brun (späd eventuellt med lite vatten och det blir för torrt)
Just kronhjort är svårt att få tag på och riktigt delikat, så då måste man ju göra köttet rättvisa och tillaga det med omsorg och kombinera det med andra fina ingredienser
Servera biffarna tillsammans med såsen, ugnsbakad mandelpotatis och rårörda lingon. Finhacka enbären och blanda i tillsammans med resten av ingredienserna till färsbiffarna
Koka läggen i rikligt med vatten i en stor gryta. Mandelpotatispuré. Före servering lägg kålen i en stor stek panna och glacera med grädde, salta och peppra
Förbered kycklingen genom att krydda runt om med salt och peppar. Krydda med salt och peppar. Hacka timjan och blanda med potatis och svamp när den är klar
Blanda reduktionen med äggulor i en kastrull. Vispa blandningen över medelvärme tills den blir krämig. Blanda i tomatpuré, den hackade dragonen och smaksätt med salt
Nu är det inte bara svamptider även mandelpotatisen har sin bästa tid nu, eftersom mandelpotatis lätt kokar sönder är det enklast att koka den med skalet på
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.