H. a. e. n. r. i. k. t. g. m. y. s. ". A. l. h. j. ä. d. v. f. å. u. p. o. ö. -. D. b. J. ,. R. c. P. F. x. Ö. B. E. T. S. C. I. O. M. V. N. K. 5. 0. 3. 1. 2. 4. /. w. L. 6. 7
Rödbetssorbet. Blötlägg gelatinbladen i rikligt med kallt vatten i minst 10 minuter. Pressa rödbetsjuicen och koka upp 2 dl av den med socker, citronsaft, honung och kryddorna
Rödbetscarpaccio med chevré (4 port)Ingredienser 4 rödbetor 200 g chevréost Ruccola Ca 30 valnötter 1 msk flytande honung Gör såhär Skrubba bort den värsta smutsen på rödbetorna
Lättkokta späda rödbetor som skivas mycket tunnt och beströs med en salt knorrig fårost. Blanda sedan en dressing av en liten sked blommig medelhavshonung, nötig olivolja och färskpressad solmogen citron
Lata mammans blogg om mat och annat som gör livet värt att leva!
Tipsar här om enkel förrätt som passar perfekt att inleda helgen med, nämligen denna vansinnigt goda rödbetscarpaccio med fetaost, rucola, rostade hasselnötter, rapsolja & balsamico
Rödbetscarpaccio med chevré. Man kan inte få nog av inspiration till nyårsmiddagen. Igår delade jag med mig av lite nya recept och nu har jag satt ihop tre menyförslag
Vi provade även rödbetscarpaccio som vi hittade hos Karin som hör hemma hos Chili con Karin. Rödbetscarpaccio 2 pers1 kokt rödbeta (en stor tar ca 30 minuter att koka)ca 2 msk olivolja½ pressad citronsalt och peppar2 tsk kapris, hoppa över om ni inte gillar kaprisrivet citronskalflytande honungSkiva rödbetan tunt och lägg ut på en tallrik
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.