Du behöver300 g stora räkor3 vitlöksklyftor1/2 dl olivolja1 lime1 tsk curryÖrtkryddorSalt & peppar3 vitlöksklyftor2 äggulor1 dl olivoljaFärsk persilja, finhackadSmaksätt med
Vi började med grillade räkspett och sallad till förrätt, till varmrätt åt vi grillade karrekotletter och bulgursallad, till efterrätt blev det chai-te och banankaka med citrusglasyr
Tvätta salladen, låt vattnet rinna av och strimla den i breda remsor. Skär annanasringar och ost i lika stora kuber, dela cornishones i mindre bitar, skär skinkan i mindre bitar
Dillpannacotta med räkspett3 gelatinblad1 ½ dl vispgrädde½ finhackad rödlök3-4 msk hackad dill1 ½ dl gräddfil2 ½ dl kesella1 msk citronsaftsaltvitpepparGarnering
Skala räkorna och spara skalen till buljongen. Lägg räkorna i en skål och ställ den i kylen. Lägg räkskalen på en plåt och rosta dem i ugnen i ca 10 minuter
För inte så länge sedan var jag i Sydafrika å tjänstens vägnar. Det finns mycket att säga om Sydafrika, både positivt och negativt, men i detta forum kommer jag att hålla mig till maten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.