Därför känns dagens middagstips och recept lite extra passande att dela med oss till er av, det är nämligen en helvegetarisk soppa ni ser i tallriken här nedan
Om vi ska fokusera på maträtten en stund då så grillade jag denna på Lotusgrillen för dagen och eftersom jag valde att grilla dessa filéer hela så använder jag mig av indirekt-tekniken för att dem ska behålla sin saftighet och inte riskera att dem torkar ut
det resulterade i soppamed hemmagjorda brödpinnar och gratinerade musslor. kavla ut och skär i remsor, snurra lite och lägg på en plåt med bakplåtspapper, pensla med vatten
Lägg bitarna med snittytan uppåt på en bakpappersklädd plåt eller i bullformar av papper. Pressa ut vätskan ur spenaten och lägg i en skål tillsammans med 1 msk olivolja, salt och peppar och blanda. Pensla med 2,5 msk olivolja
Grillade parisare med bröd. Idag klev jag upp "tidigt" (beror på vem du frågar), iallafall väldigt tidigt för att vara mitt uppe i nattperioden och medföljande dygnsrytm
Börja med misomajonnäsen. Smaka av med soja, lime och misomajonnäs. Tartaren ska ha en konsistens som går att forma till ägg med två skedar, inte för rinnig och inte för torr
Fisksoppamed smak av hummer. Idag har jag varit på hos tandläkaren med barnen. Trots det fick jag förmaningar om att jag och O borde borsta hans tänder, för han är för liten för att göra det helt själv
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.