Sedan hade jag i bulgur för mättnad, svarta bönor för protein, creme fraiche och majo för krämighet, chili för hetta samt rödlök och paprika för det har man ju typ alltid i sallad
Servera den krämiga pastan i djupa tallrikar och toppa med baconkrisp och gurkstavar. Mixa såsen slät med en stavmixer och smaka av med salt och peppar
Vi har mixat en omgång med gräsligt grön smoothie varje morgon sen dess. Jag känner att jag är fullt nöjd med det liv jag lever just nu och att det inte behövs några större förändringar i vardagen
Tillsammans med den här krämiga polentan som fått koka i vitt vin och buljong samt smaksatts med tryffelolja, parmesan och färsk gräslök gjorde det inte sämre
Riv eller skär kålen fint och blanda med olja, vinäger, honung, salt och peppar. Salt och peppar. Tillsätt majonnäs och tranbär och toppa sedan med rostade nötter och några flertranbär
Den peston som vi fick med var kanske lite tam i smaken, men överlag var detta en mycket god sallad. Vi fick känslan av vår och började tänka på kommande picnickar och utflykter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.