Använd helst ekologiska rödbetor, nitrat halten är mycket lägre på dem än på vanliga rödbetor. Börjar bli ganska lat på dethär med att blogga, men som tur har jag en som får mig att skriva, och det är mamma
Sparrisoch chevreostsallad medhonungsvinägrett. Denna enkla sallad serverar jag med en god stekt laxfilé, passar utmärkt som en fräsch vår och sommarrätt
Det här goda receptet på quinoasalladmed kyckling, rostade rödbetor och getostkräm var ett av dom. Min kollega Kerstin delar flera intressen med mig, bland annat mat och pyssel
Fräste sparrisen, rödbetorna och kantarellerna i en rejäl klick smör med bara lite salt. Lammfilen marinerade jag i vitlök, rosmarin, balsamvinäger salt, peppar och lite honung
Dessa är så goda att koka och äta med smör, salt och nymald svartpeppar eller att rosta i ugnen. Har man en juicecentrifug kan man även köra i lite rödbeta i juicen eller riva rödbetor och ha i salladen
Häll av vattnet och blanda de varma linserna med rödlöken och dressingen och låt svalna. Nu har jag kombinerat linssalladen (länk här) med dessa rödbetor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.