Garnera medsparristopparnaoch servera direkt. Jag iddes i alla fall inte slänga ut det som blev kvar, vilket var typ hela flaskan, så igår när en av mina bästa vänner kom hem på långväga besök lagade jag till en Risotto, smaksatt med Champagne i stället för vitt vin och den blev sååå god
syltade kantareller, kålrotsfondant och rödbeta med rödvins-. Gnid in fasanfilen med salt och peppar och bryn det därefter i stekpanna tills den fått en vacker gyllene färg
Garnera medsparristopparnaoch servera direkt. Jag iddes i alla fall inte slänga ut det som blev kvar, vilket var typ hela flaskan, så igår när en av mina bästa vänner kom hem på långväga besök lagade jag till en Risotto, smaksatt med Champagne i stället för vitt vin och den blev sååå god
Hösten är på ingång och vad passar då bättre än en värmande soppa en kylig kväll med stearinljus. Hacka lök , kantarellerochsparris fint och stek sedan alltihop i smakfri kokosolja (alt
Skiva korven och häll över den till svampen samt hacka sparrisen i bitar och gör likadant med dem. Gör först och främst i ordning det som ska blandas i risotton då en risotto helst ska serveras med en gång när den är klar
Förra veckan lagade jag den här goda rätten med fläskfilé ochkantareller. Skär fläskfilén i en cm tjocka skivor, bryn köttskivorna i smör och krydda med salt och svartpeppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.