Pensla med vatten eller yoghurt, och strö över linfrön, pumpafrön eller något annat strössel. Bullarna passar bra både till frukost, eller till lunch och picknic med lite extra matigt pålägg
Den här morotslimpan är en jättegod och lättbakat limpa som jag gärna bakar fler gånger. Degen bakas ut direkt och läggs i smorda formar för att sedan stå i kylen och jäsa över natten
½ dl kruskakli. Pensla med lite vatten och strö över solroskärnor ochlinfrön. Servera mer än gärna ljumna, med ost, paprika, philadelphiaost och marmelad
Jag valde sen att pensla dem med vatenn och strö på pumpakärnor. Rör ner kli, kross. sirap och salt. 2 dl kli, jag använde havrekli. Baka ut till frallor och låt jäsa ca 30 min. 2 dl kli, jag använde havrekli
Massor med gott redo för grillen. Saftiga och goda. Perfekta att ha i frysen och ta upp efter behov. Smula jästen i en bunke och häll den ljumma mjölken över
Fantastiskt gott med smör, ost och kanske lite marmelad. Idag använde jag mig av rågmjöl, linfrönoch gula russin men vill man göra ljusa bullar kan du ta enbart vetemjöl
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.