För att förhindra att min ständigt fikasugna make äter upp alla kakor själv, så tänker jag ta med dem på en cykeltur till min arbetsplats och lämna dem där i tryggt förvar
Det senaste har jag bakat mängder med bröd, känns det som. Lägg ett bakplåtspapper i långpanna och strö över rikligt med mjöl, placera sedan det utkavlade brödet i pannan
Chokladmousse mednötströssel. I år ska vi ha med oss dessert till nyårsbordet dit vi är bjudna. Ett kul koncept när man delar på menyn, är en tradition som vi haft med andra familjer
Lätt kesella/creme fraische med lite hemmagjord müsli/nötströssel över. Först skalar jag päronen med en vanlig skalare (går veldigt snabbt & smidigt), halverar dem och gräver ut kärnan med en sked
Glass mednötströssel. Eftersom våffeldagen i år inträffar på en måndag - närmare bestämt just i dag - tjuvstartade vi lite med våfflor på gårdagens soliga söndagsbrunch
Här är receptet på Vitlöksmarinerad kyckling med kryddig nötströssel. )Denna gång har jag lånat recept hos Hanna som har en fantastisk blogg med mycket goda recept och mycket snygga bilder på mat
Smörj och mjöla en långpanna som mäter ca 30x40 cm, eller klä den med bakpapper. Sätt ugnen på 175°. Skala och kärna ur päronen och skär i mindre bitar
Det är en kaka på en pinne, en lek med det amerikanska ordet “lollipop”. Då jag tror på att tillverka så mycket som möjligt själv gjorde jag mitt egna karamelliserade nötströssel
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.