Skiva fläskkarrén i tunna ca 5-6 mm tjocka skivor. Blanda ihop alla kryddor till kryddblandningen. Klappa in kryddblandningen på båda sidor av varje skiva
à la Mary Shenouda aka the Paleochef. Jag är egentligen inte speciellt förtjust i lever. Tyvärr. Men jag försöker äta det ibland ändå - för det är ju så vansinnigt nyttigt med inälvsmat
Låt din mat vara din medicin, och din medicin vara din mat
Recept. Maria E. mån, 2013-07-08 11. 23. 30min. (0). Blanda allt tillsammans. Låt vila i kylen någon timme. Ta ett smörpapper och platta ut köttfärsen (ev med kavel) så tunt som möjligt
Recept. Maria E. ons, 2013-07-10 08. 10. 60min. (1). Fräs den gula löken så den blir mjuk. Tillsätt vitlöken, kryddorna och tomaten samt buljongen + vatten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.