Aprikosrutor med mandel Ugn. 200°. Låt aprikoserna ligga i blöt i kallt vatten ca 30 minuter. Lägg dem sedan på hushållspapper och låt dem rinna av Matklubben.nu
Aprikosrutor Värm ugnen till 175°. Lägg ett bakplåtspapper i en långpanna (ca 30x40 cm). Smält fettet i en gryta och låt det svalna lite Ewerman
Aprikosrutor Värm ugnen till 175°. Lägg ett bakplåtspapper i en långpanna (ca 30x40 cm). Smält fettet i en gryta och låt det svalna lite Matklubben.nu
Aprikosrutor Vispa ägg och socker vitt och pösigt. Smält smöret, låt svalna och rör i tillsammans med mjölk och citronsaft Hemmets Journal
Aprikosrutor med mandel Låt aprikoserna ligga i blöt i kallt vatten ca 30 minuter. Lägg dem sedan på hushållspapper och låt dem rinna av Hemmets Journal
Aprikosrutor med vinbär och farinsocker Vispa ägg och socker poröst. Blanda ner citronskal, vetemjöl, bakpulver, smält margarin och till sist grädden Matklubben.nu
Aprikosrutor Ugn 200°. Vispa ägg och socker vitt och pösigt. Smält smöret, låt svalna och rör i tillsammans med mjölk och citronsaft Matklubben.nu
Aprikosrutor i långpanna Smula jästen och lös upp den i lite av den ljumma mjölken i en degblandare. Tillsätt resten av mjölken, honung, salt, linfrö, aprikoser, rågsikt och nästan allt vetemjöl Matklubben.nu
Aprikosrutor med mandel 1. Låt aprikoserna ligga i blöt i kallt vatten ca 30 minuter. Lägg dem sedan på hushållspapper och låt dem rinna av Hemmets Journal
Aprikosrutor 1. Vispa ägg och socker vitt och pösigt. Smält smöret, låt svalna och rör i tillsammans med mjölk och citronsaft Hemmets Journal
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.