Skär päronen i klyftor och lägg dem bredvid på plåten. Till den här maträtten följer även en otroligt god sallad med kapris, cornichoner och dijonsenap, som vi garanterat kommer att laga fler gånger, och framförallt till grillat i sommar
Den ugnsbakade färsen var saftig, och hade fin konsistens. Originalreceptet på den här ugnsbakade linsfärsen hittade jag på bloggen 'easy cheesy vegetarian' (se här)
Stek lök, chili och spenat i smör i några minuter, på medelvärme. Nu när påsken närmar sig tänkte Najni att det kunde vara på sin plats att dela med sig av ett äggigt recept på en underbar frukost eller brunch
Pumpa ochpäron är lite söta i sig och en något syrlig rödvinssky bryter bra till det. Bryn lammrostbiffen runtom i smöret i en stekpanna och krydda med tomjanen och rejält med salt och svartpeppar
Jag gjorde förstås rätten glutenfri, ugnsbakade fisken på låg värme i stället för att koka den, och lyxade dessutom till det hela med spenat i botten och räkor på toppen
Koka upp grädde ochphiladelphiaost i en kastrull. Smaka av med vitt vin och fond. Har inte ätit torsk på fler, fler år och nu tycker jag det är gott igen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.