Pingsttårta med bärgelé
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Tårtbotten/anslag
  • 4 ägg
  • 2 dl strösocker
  • 1 dl potatismjöl
  • 1 dl vetemjöl
  • 2 tsk bakpulver
  • Fyllning 1
  • 2 ½ dl matlagningsgrädde
  • 3 msk strösocker
  • 2 msk marzánpulver för kokning
  • ½ citron
  • Fyllning 2
  • 1 dl vispgrädde
  • 2 msk råsocker flor
  • 250 g hallon och blåbär
  • Gelé
  • 3/4 dl röd saft
  • 3/4 dl vatten
  • ½ dl strösocker
  • 3 gelatinblad
  • blötlagda
  • 250 g hallon och blåbär
  • Garnering
  • 4 dl vispgrädde

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.