Pingsttårta med bärgelé
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 ägg
  • 2 dl strösocker
  • 1 dl potatismjöl
  • 1 dl vetemjöl
  • 2 tsk bakpulver
  • 2 1/2 dl matlagningsgrädde
  • 3 msk strösocker
  • 2 msk marzánpulver för kokning
  • 1/2 citron
  • 1 dl vispgrädde
  • 2 msk råsocker flor
  • 250 g hallon och blåbär
  • 3/4 dl röd saft
  • 3/4 dl vatten
  • 1/2 dl strösocker
  • 3 gelatinblad, blötlagda
  • 250 g hallon och blåbär
  • 4 dl vispgrädde

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.