Bara ett tips, baserat på egna, bittra, kladdiga, bärfläckiga erfarenheter.Servera med lite grädde om du vill, och kanske några nävar färska bär av något slag.10 gelatinblad
1 kg
blandade bär (jag använde hallon, jordgubbar, svarta vinbär och björnbär)
Fördela 4 dl bär i fyra glas. Värm hallonsaften. Krama ur gelatinbladet och låt det smälta i saften. Häll vätskan över bären och ställ in i kylen så det stelnat, cirka 1 till 2 timmar
2-3 tsk bärgelé. 2-3 tsk bärgelé. En enkel med tidskrävande rätt blev valet till denna söndagslunch. Buljongkok på ett par fläskkotletter med ben och ett lent potatismos blev både mättande och gott tillslut
Farinsocker föredrar jag eller bärgelé. Min bloggstatistik visar att väldigt många läsare trillar. in på min blogg eftersom de googlat på älgköttsrecept
CHOKLADTÅRTA med bärgelé. Haha. OJ. Vilken lång överskrift. ). Men så är det kortaste jag kan skriva om denna faktiskt magnifika smarriga tårta som jag bakade till mig själv och våra gäster på min födelsedag
CHOKLADTÅRTA med bärgelé. Heeeej september. Du är lite efterlängtad. Jag älskar hösten som dröjer just nu och tillåter en att gå omkring i shorts och linne…
Ingen vanlig fredag idag inte. För idag fyller vår “minsting” AKA “lilleman” 14 år. Hipp hipp. Det kommer lite om min förlossning nedan så är ni känsliga eller inte vill veta om hur min var så hoppa över texten efter andra bilden
Bärgelé. Blötlägg gelatinet till bärgelén i kallt vatten i 10 minuter. Arbeta samman ingredienserna till mördegen och låt degen vila kallt minst 1 timme
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.