Vispa ihop äggen med parmesanen. Rör ner osten och smaka av med salt och peppar. Stek i smör och olivolja på medelvärme 3 minuter på varje sida. Tomatsås300g hela tomater på burk1st finhackad gul lök3st finhackade vitlöksklyftor3msk olja. 1msk kalvfondSalt och svart pepparFräs lök och vitlöken i oljan, slå på tomaterna och buljongen, låt sjuda i 15 minuter, mixa med en stavmixer och smaka av med salt och peppar
En smidig och lättlagad tomatsås. Recept för ca 8 dl tomatsås. Fräs lätt i en kastrull med olivoljan tills löken börjar mjukna och bli genomskinlig (ca 5-6 minuter)
Raw tomatsåsmed vitlök och basilika. Dela tomaterna i bitar och mixa alla ingredienser utom basilikan tillsammans i matberedare, med stavmixer eller i blender tills att såsen är slät
Lägg tomaterna i en eldfast form med snittytan upp. Ljuvlig tomatsåsPortioner. Skrapa sedan ner allt från formen ner i en kastrull och mixa slät med en stavmixer
Andra gånger kladdar jag ner receptet medan jag lagar, men är så hungrig att det hinner bli helt tomt på tallriken innan tanken slår mig att jag borde ha tagit en bild
Fräs riset tillsammans med saffran i oljan och slå i vatten och smaka av med salt. Samtidigt kokas såsen ihop med fräst hackad lök, skurna tomater och lite peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.