Stek kycklingfiléerna på medelvärme tills den får lite färg. Häll såsen över kycklingen i formen. Stek kycklingfiléerna på medelvärme tills den får lite färg
4 kycklingklubbor. 4 kycklingklubbor 2-3 msk dijonsenap (justera mängd efter smak, jag har i 3 stora msk) 6 gula lökar 4 klyftor vitlök 2 citroner 2 msk äppelcidervinäger 2 lagerblad 2 tsk chili- eller paprikapulver 2 buljontärningar (gärna hönsbuljong men grönsaksbuljong funkar också) salt, peppar ca 2 dl vatten olja till stekning ev färsk chili och gröna oliver
Kycklingkebab. Skär kycklingen, paprikorna och löken i strimlor. 600 g kycklingfilé. 1600 g kycklingfilé 3 paprikor (mixa gärna olika färger) 1 gul lök 3 vitlöksklyftor 2 lime 2 msk shawarmakrydda 3 msk olja (olivolja eller neutral olja funkar) salt peppar
Strimla kycklingen och lägg ner. 1 kg kycklingfilé. 2 kycklingbuljongtärningar eller motsvarande. 1 kg kycklingfilé. 2 kycklingbuljongtärningar eller motsvarande
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.