Dette er supBaconsurret kyllingbryst, fylt med mozzarellaost, soltørket tomat og basilikum. Bland mozzarellaost, basilikum og soltørket tomat sammen med balsamico (etter smak)
böngroddar (helst färska om du kan få tag i detta, annars får du skölja och fräsa upp burkgroddar i ett stekjärn först så att du blir av med så mycket som möjligt av vätskan
Rosta på medelhög värme tills det doftar ordentligt om dem. Lägg de snabbkokta märgbenen i botten, lägg över de rostade grönsakerna, kryddorna med lagerblad men utan fisksås och till sist din nötbog som du har saltat ordentligt först
Smag til med salt og peber. Kom olie på en stor pande og brun kyllingestykkerne på alle sider. Server med et drys frisk parmesan på toppen, godt brød til at suge saucen og en frisk salat
Och nu är jag redo att dela med mig av ett nytt recept. Jag rekommenderar att prova denna nudelsoppa med biff speciellt om du känner dig småsjuk, kommer blåsa bort förkylningen på sekunder
Servera med en god vitlöksgräddig potatisgratäng. Krydda dem med rosmarinsalt och svartpeppar. Min man fyllde i lördags år och då gjorde jag två rättersmeny till honom och mig och det fick bli ett fantastiskt kyckling recept
Lägg på lock och låt koka upp snabbt, sänk sedan värmen och smaka av med soja, sesamolja och lime. Pho, nudlar och krispiga grönsaker i buljong,2 port7 dl iskallt vatten1/2 liten gul lök1 näve torkad skivad shiitake1 morot1 liten selleristjälk1 vitlöksklyfta1/2 tumme ingefäraca 2 msk soja1 tsk sesamoljasaft från 1/4 limeTill servering
Skjær en lomme i kyllingbrystet, fyll med godt med ost og soltørket tomat. Denne gangen fylte jeg den med Philadelphia med sweet chili og soltørket tomat, før jeg rullet den inn i bacon
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.