Pepparstekt oxfilé med rostad morotskräm och krispig ostronskivling
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 bitar oxfilé (á 150 g)
  • 1 msk rosépeppar, mixad
  • 1 msk grönpeppar, mixad
  • 1 msk svartpeppar, mixad
  • salt
  • olja
  • smör
  • vitlök
  • timjan, till stekning
  • 1 dl rödvin
  • 2 dl kalvfond
  • 600 g morot, skalad
  • 200 g vällagrad ost, riven
  • 2 dl grädde
  • 400 g polkabeta
  • 400 g gulbeta
  • 1 msk smör
  • 1 msk champagnevinäger
  • 200 g ostronskivling
  • matolja
  • 2 msk smör
  • svartpeppar
  • 1 polkabeta, skuren i strimlor
  • 1 ask smörgåskrasse, klippt
  • 1 knippe plockad röd oxalis
  • Pepparstekt oxfilé med steksky4 bitar oxfilé (á 150 g) 1 msk rosépeppar, mixad 1 msk grönpeppar, mixad 1 msk svartpeppar, mixad salt olja smör vitlök timjan, till stekning 1 dl rödvin 2 dl kalvfond
  • Morotskräm med ost600 g morot, skalad 200 g vällagrad ost, riven 2 dl grädde salt
  • Vinägerglaserade betor400 g polkabeta 400 g gulbeta 1 msk smör 1 msk champagnevinäger salt
  • Krispig ostronskivling200 g ostronskivling matolja 2 msk smör salt svartpeppar
  • Garnering1 polkabeta, skuren i strimlor 1 ask smörgåskrasse, klippt 1 knippe plockad röd oxalis

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.