Lägg tomaterna i en form och låt de gå varma samtidigt som gratängen. oxfilé,. Förutom att fixa maten för kvällen så inleddde jag även "mellovakan" med att riva av några mellolåtar med sång och gitarr innan tv-sändningen började
Den här gången fick kålen sällskap av bakade tomateroch en saftig bit oxfilémed vitlökssmör. Häll ytterligare rikligt med olivolja över kålen, krydda med salt och peppar och lägg några timjan-kvistar på toppen
Vår varmrätt i lördags bestod av oxfilémed en denna sås samt en chèvrekräm. Efter några minuter, häll över chilisåsen och farinsockret och låt fräsa med en kort stund
Putsa oxfilénoch stek den gyllenbrun runt om i en stekpanna. Smaka av med salt och peppar. Fräs undertiden finhackad schalottenlök tillsammans med savoykålen i några minuter i smör
Picka skalen med en grov nål på många ställen. Skölj tomaternaoch ta bort fästet. Frost om nätterna och vad gör man när det lyser grön/gult på tomatplantan
oxfilé,. Klä in en springform med bakplåtspapper i botten och runt kanterna. Börja med potatiskakan. Klipp till ett ark bakplåtspapper och lägg ovanpå potatisen
Stekt oxfilémed en riktigt, riktigt god rödvinssås och en gorgonzolakräm. Jag stekte även lite extra bacon som jag strödde över oxfilé-biten vid servering
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.