Vår varmrätt i lördags bestod av oxfilémed en denna sås samt en chèvrekräm. Efter några minuter, häll över chilisåsen och farinsockret och låt fräsa med en kort stund
Men ska jag vara helt ärlig smakar det faktiskt likadant med blodgrape, samt med enbart rödbetor. Häll lite olja på en plåt med bakplåtspapper och fördela rödbetsbitarna jämnt
Helstekt oxfilémed ljummen rödbetssallad och getostcréme. Krydda med flingsalt och peppar. Ofta tycker jag att det är det enkla med rena smaker som är det godaste
Rostaderödbetor4rödbetor (stora) 3 chorizokorvar 2 msk honung 3 msk olivolja 1 kvist rosmarin. Yoghurtsås2 dl yoghurt 2 msk harissa (justera mängd efter hur het du vill ha den) 1 citron, saft och lite rivet skal 0,5 krm salt
Börja med såsen, bryn lök och grovt hackad morot och salladslök lätt. Rostade rotfrukter. Framförallt rödvinssåsen blev lyckad och kan helt klart rekommenderas
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.