Pastrami på lax med jordärtskocka
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 g utskuren laxfilé
  • fryst minst 2 dygn
  • 2 msk ströbröd
  • 2 msk pepparmix
  • krossad svart-
  • rosé- och kryddpeppar
  • 1 msk ancho chilipulver
  • rökt chili
  • 1 msk flingsalt
  • 1 grönt äpple
  • strimlat
  • 1 dill
  • knippe
  •  
  • Jordärtskockspuré
  • 500 g jordärtskocka
  • 1 citronklyfta
  • pressad saft
  • 3 ½ dl standardmjölk
  • 3 ½ dl grädde
  • 1 msk smör
  • Salt
  • Vitpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.