Så då hittade jag pålaxpåspenatbädd med fetaost och citron-crème fraiche. Lägg laxenovanpå och krydda med örtsalt och peppar och droppa lite citron över
Lägg bladspenaten i mitten på formen och placera laxbitenovanpå. Salta och peppra laxen. Smöra en eldfast form och salta och peppra lite i botten på den
halvsida färsklax. Laxpå krämig spenatbädd toppad med crispy seaweed (noriblad). Själv tycker jag att det räcker med lite krossad seaweed på toppen av laxen, där den ger god sälta till både lax och spenat
Häll på grädde och klicka i färskosten. Lax med räkröra på krämig spenatbädd. Jag fortsätter att tulla på förbudet jag gett mig själv att inte köpa mer kött, köttfärs, kyckling eller fisk, innan jag tömt frysen på det som redan ligger där
färskost och som åts tillsammans med en tomatsallad. Har precis intagit en mycket god lunch som bestod av ugnsbakad laxpå en spenatbädd toppad med en röra med bla
dl hackad färsk persilja. Lägg laxbitarna ovan på spenaten och toppa med såsen. Salta och peppra laxfiléerna och stek 4-5 minuter per sida tills de är genomstekta. Lägg spenaten på 4 tallrikar. 4 portionsbitar laxfilé. 250 g färsk spenat
Lägg pålaxen, salta och peppra även denna. 4 personer200 g bladspenat800g lax3 dl grädde1 dl torrt vitt vinsaltvitpeppar1 msk smörskal av från en halv citronrikligt med parmesanSkölj spenaten och klappa den torr på ett papper. Grädda på 200 grader i ca 30 minuter, höj sedan värmen till 250 samt sätt på grillen och låt stå ca 10 minuter till för att det skall bli lite bättre yta
Cashew- & parmesanpanerad laxpå krämig spenatbädd. Lägg spenaten i ugnsform och placera laxenovanpå. Vilket jag så klart får, eftersom jag bestämmer här på bloggen
Lax Walewska på Gourmetmorsans vis. Ska meddelas att herr O här hemma blev helt såld på såsen, och jag ska tillägga att den var helt oemotståndlig Ja´hela rätten faktiskt fick full pott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.