Servera med din favoritpasta och riven parmesan. Hacka löken och fräs den i 2 msk olivolja i en kastrull. Häll över 2 msk olivolja, salt, basilika och svartpeppar. Låt stå och dra åt sig smaken i 20 minuter medan tomatsåsen kokar. När tomatsåsen kokat i 25 minuter häller du i morötterna, champinjonerna och oliverna i såsen. 2 medelstora morötter. 1 dl gröna grekiska oliver. 4 msk olivolja
En enkel och god pastasåsmed Kyckling. Strimla kycklingfileérna (eller stek dem hela och skiva dem sen), i med pressad vitlök, paprika och champinjoner och låt fräsa mjuka
Ringla lite olivolja över hela härligheten och täck formen med aluminiumfolie. Röra samman osten med crème fraiche så är det klart, hur mycket lättare kan man göra det för sej
Servera med nykokt pasta. Pastasåsmed bacon & purjolök. 4 port. 2 pkt bacon1 purjolök2 klyftor vitlök3 dl crème fraiche2 dl matlagningsgräddesvartpeppar½ dl riven ostSkär baconet i bitar och stek i stekpanna på rätt hög temp
Strimla kassler och fräs den i smör tillsammans med den finhackade löken. Vänd ner grädde, crème fraiche, philadelphiaost och chilisås, smaka av med lite salt och peppar
När du är klar att börja laga värmer du några skvättar olivolja i en stor kastrull på medelvärme. Finhacka persiljebladen och strö dem över och avsluta med att hälla på en skvätt jungfruolja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.