När vi var och handlade idag fick jag syn på en crème fraiche medsmakav vitlök och parmesan och tänkte att den nog skulle bli toppen som bas i en pastasås
Testade denna gång ett recept av Tommy Myllymäki och Lisa Lemke på kycklingburgare som fått smakav soltorkade tomater och oliver serverade tillsammans med en basilikadressing
Krydda medhavssalt och svartpeppar,. Idag tänkte jag tipsa om det här goda älgreceptet, som passar perfekt på en buffé eller som ensamrätt ihop med neutrala tillbehör
Nej, det smakar inte massor av blomkål. Gräddig pastasåsmed vitlök, svamp och persilja. Det går bra om den är klar innan såsen, häll av den och skölj med lite kallt vatten för att avstanna tillagningen
Tillsätt därefter rikligt med viltkrydda, men smakaav så att det inte blir för beskt. När du har fått till en mustig stuvning, späd undan för undan med Crème Fraiche tills du får en konsistens som passar som pastasås
Servera med din favoritpasta och riven parmesan. Låt stå och dra åt sig smaken i 20 minuter medan tomatsåsen kokar. När tomatsåsen kokat i 25 minuter häller du i morötterna, champinjonerna och oliverna i såsen. 2 medelstora morötter. 1 dl gröna grekiska oliver
Jag kryddar även med en gnutta cayenne. 3 st tetror med krossad tomat. Lägg på alla mycket finhackade grönsaker och låt dem fräsa med i 10 minuter. 3 st tetror med krossad tomat
En supergod glasstårta smakav vanilj med en chokladig oreokexbotten. Smält nutella och choklad på svag värme och spritsa eller ringla den i en fin stråle i en spiral med början från mitten av tårtan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.