Bryn under tiden kycklingbitarna runt om och lägg sedan över dom i stekpannan med kryddorna. Indiska smaker blir det idag och det kan väl passa bra med lite hetare mat när det nu är en smula kyligare ute
5 portioner 9pp/portion500g fläskfile150g mager riven ost 12%1pkt bacon5dl milda mat grädde 4%Sätt ugnen på 150graderSkär fläskfilén i bitar Stek till fin färg,Skär bacon i mindre bitar och stek på hög värme fort
Söndag kväll och veckan är med andra ord alldeles snart slut. Jag har jobbat massor denna veckan, och ser fram emot att inleda kommande vecka med en ledig måndag vill jag lova
Tyvärr, den tiden har inte funnits och jag har just nu fullt upp med nya jobbet. Putsa kycklingen fri från evetuellt fett och brosk och skär filéerna i två delar nästan hela vägen igenom så att du liksom kan vika upp den
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.