Skär champinjoner och purjolök i lagom stora bitar. Fräs champinjonerna i lagom mycket matfett tills de fått en fin färg och häll sedan i purjolöken, Låt nu detta fräsa ett tag
Tillsätt maizena utblandat med 2 msk kallt vatten och blanda i lite i taget tills du tycker det är en bra konsistens. 2 finstrimlade morötter. 1 dl matlagningsgrädde
)Dagens lunch bestod av en pastasås på quorn. Läser den näst sista teoretiska kursen nu, sista kursen innehållande en tenta och sedan är det bara praktik in i mål
På sistone tycks min vardag har bombarderats av bilder på pizzor från alla håll och kanter. fyra år sedan jag sist gjorde pizza från scratch kände jag att det var god tid för mig att göra slag i saken och ta mig an uppgiften
Här kommer ett recept på den sallad jag brukar göra/äta flera gånger i veckan. Eftersom att det är mitt hopplock så brukar måttangivelserna kunna variera, men de som står här nedan är de mängd jag använde när jag senast gjorde salladen
Skala och trimma lök och vitlök. Dela löken i fyra klyftor och varje vitlöksklyfta i två delar. Skär morötter i tjocka slantar, zucchini i stora kuber och rödkål i stora delar
Pasta med sås är alltid en hit om man vill laga en snabb och enkel middag. Man kan med fördel använda en lite finare italiensk salami för lite mer pikant smak
Så därför tänkte jag göra pastasås på alla dessa kylskåpsrester som bl. Efter vår "salladsvecka" förra veckan hade jag en massa överblivna ingredienser kvar i kylskåpet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.