Skär champinjoner och purjolök i lagom stora bitar. Fräs champinjonerna i lagom mycket matfett tills de fått en fin färg och häll sedan i purjolöken, Låt nu detta fräsa ett tag
Tillsätt maizena utblandat med 2 msk kallt vatten och blanda i lite i taget tills du tycker det är en bra konsistens. 2 finstrimlade morötter. 1 dl matlagningsgrädde
Häll av vattnet och ha på olivoljan så makaronerna inte kladdar i hop. Blanda i vitlökspulvret. Blanda i kidneybönorna, majsen och de krossade tomaterna med köttfärsröran
)Dagens lunch bestod av en pastasås på quorn. Läser den näst sista teoretiska kursen nu, sista kursen innehållande en tenta och sedan är det bara praktik in i mål
Pasta med sås är alltid en hit om man vill laga en snabb och enkel middag. Man kan med fördel använda en lite finare italiensk salami för lite mer pikant smak
Så därför tänkte jag göra pastasås på alla dessa kylskåpsrester som bl. Efter vår "salladsvecka" förra veckan hade jag en massa överblivna ingredienser kvar i kylskåpet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.