Auberginelasagne med mozzarella och parmesan
Vegetarisk mat åt alla!
Vegetarisk mat åt alla!
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ingredienser
  • (ca. 5 port.)
  • Olivolja till stekning
  • 1 stor gul lök
  • 3-4 vitlöksklyftor 10 g (1 dl) färsk basilika
  • 800 g krossade tomater + 1,5 dl vatten
  • Ev. 1/2 dl vitt vin
  • 4 tsk torkad oregano
  • 1 tsk örtsalt
  • 1 tsk svartpeppar
  • 2,5 tsk strösocker
  • 2 msk olivolja
  • 2 st auberginer, ca. 600 g + olivolja och salt
  • Ev. rapsolja/frityrolja att fritera i
  • 250 g mozzarella
  • 80 g parmesan
  • 200 g lasagneplattor
  • Svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.